UITNODIGING WEBINAR

Beste bewoner van Gemeente Bergen,

Vindt u het ook belangrijk dat u en uw gezin op tijd gewaarschuwd worden bij brand? Heeft u een woning die ouder is dan 2003 en wilt u weten hoe u kunt voldoen aan de aankomende rookmelderplicht?

Ongeveer 75% van de huishoudens in onze regio heeft een werkende rookmelder in huis. Daar zijn we trots op! Toch kan de nieuwe rookmelderplicht, die vanaf 1 juli 2022 ingaat, nog vragen opwekken: heb ik wel voldoende rookmelders? Waar kan ik deze het beste ophangen? Hoe onderhoud ik mijn rookmelders, zodat ik altijd op ze kan vertrouwen? Wat betekent de nieuwe rookmelderwet voor mij? …

Om al uw vragen te beantwoorden, organiseren wij binnenkort samen met Gemeente Bergen het webinar ‘Rookmelders Redden Levens’ voor woningeigenaren van woningen ouder dan 2003. Wij willen u graag van harte uitnodigen om hierbij aan te sluiten op:

Woensdag 7 april
19:30u – 20:30u

Meldt u snel aan
Aansluiten bij dit webinar is eenvoudig:

  1. Stuur uiterlijk maandag 5 april een mail naar webinarbergen@vrln.nl en vermeld hierin uw naam en woonplaats;
  2. U ontvangt direct een bevestiging;
  3. Op 6 april ontvangt u de link naar het webinar en de inloginstructies;
  4. U hoeft op 7 april alleen zelf nog te zorgen voor een comfortabele stoel en een lekker hapje en drankje, de rest verzorgen wij!

Deelname aan het webinar is gratis. Het zal online gegeven worden via Microsoft Teams. Het is niet nodig om hiervoor een programma te downloaden. Ook is een camera niet nodig, uw vragen kunt u eenvoudig stellen in de chat.

Mocht dit moment u nou niet uitkomen? Kijk dan voor meer informatie over rookmelders op: https://www.brandweer.nl/brandveiligheid/rookmelder

Ik sta op 7 april voor u klaar. Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet,

Monique Leijssen-Verwijst
Medewerker Brandveilig Leven, Brandweer Limburg-Noord