In Cafe 't Centrum is zaterdag, 21-1-2023 feest gevierd na een zinderende finale tussen Herman van Bon en Bert van Strien. De jubilarissen Rien Hagens, 50 jaar, en Pierre Hagens 65 jaar lid, zijn in de bloemetjes gezet. Jan Elbers ook 65 jaar lid kon door ziekte niet aanwezig zijn.

De avond werd gestart met een stukje gebak waarna de spelers, Bert van Strien en Herman van Bon, de keu uit hun foedraal haalden om de finale voor het clubkampioenschap te spelen. In het eerste deel van de partij ging het gelijk op en er werden diverse mooie caramboles op het groene laken getoverd. Bert kwam op voorsprong met een mooie serie van 8 en bleef toen geruime tijd op voorsprong. In de slotfase van de partij deed Herman nog een poging om langszijde te komen. Echter de mooie serie van 5 caramboles was niet genoeg om het tij te keren. Bert speelde de partij snel uit en we mochten Bert van Strien uit roepen tot Clubkampioen 2022. 2e plaats Herman van Bon, 3e plaats Marcel Jacobs en 4e Jan Elbers.

Na de huldiging van de kampioen was het tijd om de jubilarissen, Pierre hagens en zijn broer Rien Hagens, toe te spreken. Jan Elbers kon wegens ziekte deze avond niet aanwezig zijn. Nadat de voorzitter, Leon Elbers, enkele herinneringen aanhaalde van 65 jaar BC de vriendenkring werden de jubilarissen toegesproken en bedankt voor hun inzet en lidmaatschap al die jaren. Speciaal werd aangehaald dat Pierre Hagens en Jan Elbers mede oprichters zijn geweest in 1958. Nadat de jubileum speldjes door hun echtgenoten werden opgespeld en de bloemetjes uitgereikt zijn we nog enkele uurtjes gezellig samen geweest.