Let Op

De Dorpsraad vraagt uw aandacht voor het volgende.

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Omdat de Rabobank 125 jaar bestaat stellen zij dit jaar eenmalig een extra bijdrage van € 125.000 beschikbaar voor jouw leefgebied om te besteden aan duurzame projecten en initiatieven.

(…) In jouw buurt, stad of regio zijn er ongetwijfeld buitengewone initiatieven die dag in dag uit werken aan een positieve impact op de omgeving. Maar denk ook eens aan initiatieven die een steuntje nodig hebben om juist van de grond te komen. Misschien ben je zelf wel betrokken bij één van deze initiatieven of ken je mensen die betrokken zijn. Denk aan non-profitorganisaties of wijkinitiatieven die zich inzetten voor de kwetsbaren in onze samenleving, het buurtproject die straten, pleinen en speeltuinen meer leefbaar maken, een cultureel centrum dat kunst en cultuur bereikbaar maakt voor iedereen of initiatieven die bijdragen aan het verduurzamen van de wijk- en/of verenigingsgebouwen. Heb je nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook eens de infographic. (…)

Lees meer over de Rabo Coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage en voorwaarden.

Onze maatschappelijke impact - Rabobank

Graag ontvangt de Dorpsraad ideeën voorzien van een korte omschrijving. De ideeën moeten uiterlijk voor maandag 27 november 2023 per e-mail bij de Dorpsraad worden ingediend (  info@dorpsraadwellerlooi.nl ). De Dorpsraad zal kiezen welk idee zij aan de Rabobank voorlegt.

Alvast dank namens de Dorpsraad

De coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage