De wedstrijd van Resia 1 eindigde op deze zonnige dag helaas in 2-3. Maar we hebben er toch een mooie middag van gemaakt!
Dit was de laatste thuiswedstrijd van de selectie dit seizoen. Bij deze willen wij alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun tijd, geld en energie die ze in Resia gestoken hebben. We kijken al weer uit naar het volgende seizoen!
Speciaal woord van dank aan Ron Dura die na jaren zijn werkzaamheden binnen Resia grotendeels stop zet. Zowel in de voetbaltechnische commissie als in het onderhoud en verzorgen van de grasmaaier was Ron zeer betrokken. Maar in de afgelopen jaren heeft Ron ook dienst gedaan als leider, motivator en adviesorgaan! Ron bedankt voor je inzet!
Als Sportman Van Het Jaar heeft de club dit seizoen Roy Verhaegh gekozen. Roy zet zich altijd 100% in, is altijd aanwezig en helpt zonder vragen ook mee om Resia 1 te bemannen als zij zondag te weinig spelers hebben. Hij is ook aanvoerder van Resia 2 en een voorbeeld voor ieder actief lid binnen de club!
Johan Michiels is dit jaar benoemd tot Vrijwilliger Van Het Jaar. Johan is al jaren vrijwilliger binnen de club. Hij zet zich in voor de activiteitencommissie, doet dienst als goedheiligman, organiseert de maandelijkse dartavond in de kantine en is de vaste grensrechter van Resia 1. Johan je hebt het dik verdiend!
Als laatste willen wij Rob Simons, Maik Michiels en Ruud Beurskens bedanken voor de afgelopen seizoenen. Zij hebben met veel energie onze selectie begeleid en dat kunnen wij als Resia zeer waarderen!