Dit jaar ontvangen twaalf inwoners van de gemeente Bergen een Koninklijke Onderscheiding tijdens de Lintjesregen op vrijdag 26 april waaronder 2 inwoners van Wellerlooi. Gefeliciteerd allebei!

Diana Wijnhoven-Simons

Mevrouw Wijnhoven-Simons ontvangt een Koninklijke Onderscheiding voor verdiensten op het terrein van o.a. voetbal, carnaval en dorpscohesie. Zij is al bestuurslid en vrijwilliger sinds 1980 en ze zet zich in voor Buurtvereniging ’t Vinkenest in Wellerlooi en Voetbalvereniging Resia ’42 Wellerlooi. In het verleden was ze bestuurslid en vrijwilliger bij Stichting De Vrije Jeugd Wellerlooi, bij Carnavalsvereniging De Jeugdkuluut in Wellerlooi en bij motor- en brommerclub De Loi. 

Andre van Heck

De heer Van Heck ontvangt een Koninklijke Onderscheiding voor verdiensten op het terrein van voetbal, dorpscohesie en Jeugdwelzijn. Hij is al vrijwilliger en bestuurslid sinds 1998 en zet zich in bij Voetbalvereniging Resia ’42 Wellerlooi. In het verleden was hij bestuurslid en vrijwilliger bij Sichting Dag van Leeuwen/Wiellawaai in Beneden-Leeuwen en bij Stichting Kindervakantiewerk Wellerlooi.

 

Lintjesregen in Wellerlooi