Fanfare Nooit Gedacht presenteert: Oh, wat een jaar!

Fanfare Nooit Gedacht uit Wellerlooi is al geruime tijd bezig met de voorbereiding van de bekende spelshow ‘Oh, wat een jaar!’.  Samen met Vocal Group Joy presenteert de fanfare deze wervelende show op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2023, telkens vanaf 20.00 uur.

De muzikale spelshow wordt uitgevoerd in een unieke, ‘Loise’ versie. Locatie is MFC ’t Luukske in Wellerlooi dat voor deze gelegenheid is omgebouwd tot Media Park Wellerlooi. De ‘opnames’ vinden plaats in Studio 49 (de grote zaal).

De show is opgebouwd uit vijf tijdvakken. Elk tijdvak is een speciaal jaar en bestaat uit verschillende onderdelen zoals muziek, zang, ‘actualiteiten’ en interactieve spellen. Dat alles verpakt in een heuse studiosetting.  Na afloop is er een spetterende afterparty.

Vocal Group Joy

Fanfare Nooit Gedacht heeft Vocal Group Joy weer gevraagd om medewerking. Vocal Group Joy  verleende eerder medewerking bij concerten van de fanfare zoals de Centennial, de Dinnershow en de Loise Passion. “Samenwerken aan een groot concert, samen muziek maken en repeteren met de dames van Vocal Group Joy, dat is heel plezierig en heel gezellig!” aldus fanfare Nooit Gedacht.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor ‘Oh, wat een jaar!’ze start woensdag 19 april om 12.00 uur (niet om 24.00 uur!) via kaartverkoop@fanfarenooitgedacht.nl. De entree bedraagt € 15,00.