Steun de Catharinaschool met uw donatie voor de aanschaf van een nieuwe picknickbank!

De speelplaats van de Catharina basisschool is een openbaar terrein voor dorpsgenoten met jonge kinderen. Deze plaats is 24 uur per dag toegankelijk. De school gaat investeren in een nieuw speeltoestel, omdat de huidige aan vervanging toe is. Zij zijn hierbij volledig afhankelijk van hun eigen budget en dit is ontoereikend voor een gelijkwaardig speeltoestel of extra's. Hoe mooi zou het zijn om deze ontmoetingsplek uit te breiden met een nieuwe gezellige picknickbank, voor alle (groot)ouders/verzorgers van de spelende kinderen? Op deze manier kan je er gezellig bij blijven, terwijl de kinderen zich vermaken op het nieuwe speeltoestel. Zo ontstaan leuke ontmoetingen met andere dorpsgenoten en maken we samen Wellerlooi nog gezelliger.
 

Met jouw donatie kunnen wij deze plannen realiseren. Een bedrag van €1.750,- helpt hen de picknickbank aan te kunnen schaffen. Wanneer we meer dan 100% van ons doelbedrag ophalen dan kunnen zij een grotere picknickbank bestellen met meer zitplaatsen. Overstijgt deze campagne al onze verwachtingen (wat wij natuurlijk allemaal hopen!) zal de school ook donaties gebruiken voor een groter speeltoestel op de speelplaats voor nog meer speelplezier :)

Wij hebben jullie steun hierbij hard nodig! Help jij ons mee? Doneer via onze gezamenlijke crowdfundingspagina op Samen voor de Buurt!

https://samenvoordebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/981/speelplaats-catharinaschool-als-de-ontmoetingsplaats
 

Veel dank namens Zeqer Advies en de Catharinaschool!

 

Steun de Catharinaschool met uw donatie.