Woorden van Dank

Met hartelijke woorden van dank namens de hele gemeenschap voor de vakkundige en goedgeefse inzet van Krisco Michiels. Voor 2420,- euro (inclusief btw) heeft Krisco de bomen teruggesnoeid.

Elke vakman weet dat hij er niets aan verdiend heeft: alleen machines en uiteraard werknemers moesten betaald worden. Zo staat het al in de Heilige Schrift: “Ieder arbeider is zijn loon waard.”

Krisco, hartelijk bedankt voor jouw inzet voor de Wellerlooise gemeenschap, voor ons dorp, voor leefbaarheid, voor saamhorigheid, voor deze geweldige handreiking. In het zeventigste jaar van de Sint Catharinakerk een geslaagde actie: De kerk, middelpunt van ons dorp, huis van God, is weer zichtbaar.

Greenteam, hartelijk bedankt

Ook het greenteam een hartelijk woord van dank voor het opruimen van de takken. Ze hebben zich echt in het zweet gewerkt. Hay Zegers was met de hoflader van zijn zoon actief. Ook hem een woord van dank.

De takken werden met toestemming van Rob (de pachter) op de grond naast het kerkhof geplaatst. Het waren heel wat kuub hout die door loonbedrijf Jakobs uit Geijsteren werden versnipperd. Ze verwarmen nu een kas in Oirlo. De Sint Catharinaparochie: de meest groene parochie van heel Nederland. Het greenteam nogmaals hartelijk bedankt en Eric Hendrickx van het kerkbestuur voor de goeie organisatie.

Tenslotte

Ook een bijzonder dankwoord aan de dorpsraad die met 1500 euro de actie hebben gesteund.

Ook de resterende 920 euro werden gesponsord. De sponsor die niet genoemd wil worden: bedankt.

De actie heeft de parochie niets gekost. Mooier kan niet.

Dat Onze-Lieve-Heer jullie voor deze goedgeefsheid rijkelijk moge belonen.